Verhuur / huur

 

Een goede huurder is goud waard. Een slechte huurder daarentegen kan u slapeloze nachten bezorgen en veel geld kosten.

De twee voornaamste facetten van een te huurstelling zijn een juiste selectie van de huurder én het opmaken van een correcte en zo sluitend mogelijke huurovereenkomst. Daarvoor doet u het best beroep op een professionele en degelijke vastgoedmakelaar.

Met haar juridische deskundigheid en jarenlange ervaring op de huurdersmarkt, bent u bij De Burcht Vastgoed aan het juiste adres.

In eerste instantie maken wij een volledig dossier op met een uitgebreide fotoreportage en een volledige opmeting van uw pand. Ook alle nodige informatie en attesten worden opgevraagd.

Zodoende kunnen wij via diverse publiciteitskanalen uw pand op een professionele wijze op de huurdersmarkt aanbieden. Dit schept vertrouwen bij kandidaat-huurders, zodat de kans op een goede huurder stijgt.

Onze BIV-erkende vastgoedmakelaars begeleiden alle bezoeken en informeren daarbij de kandidaat-huurders op een correcte, maar kordate manier van de verwachtingen van de eigenaar. Ook proberen zij daarbij zoveel mogelijk informatie te bekomen van de kandidaat-huurders. Elke concreet geïnteresseerde kandidaat moet een uitgebreide vragenlijst invullen, die wij -na enige verificatie- aan de verhuurder overmaken.

U heeft als eigenaar het laatste woord in de keuze met welke kandidaat u een overeenkomst wenst aan te gaan. Wij kunnen u hierbij eventueel adviseren en desgewenst zelfs een kennismaking organiseren.

Uiteraard maken wij voor u eveneens het huurcontract op conform de laatste huurwetgeving, en al dan niet aangevuld met specifieke afspraken. Zonder er een wurgcontract van te maken, kunnen aangepaste clausules u soelaas brengen. Goede afspraken maken immers goede huurders...